nieuwspagina

Volg ons via twitter en facebook! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en andere nieuwtjes op onze site? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door op deze link te klikken en je gegevens in te vullen:

 

Nieuwsbrief aanmelden

 

Je ontvangt de nieuwsbrief pas als je ook op de link in de bevestigingsmail hebt geklikt. We gebruiken je emailadres alleen voor onze eigen nieuwsbrief en gaan dus zeer vertrouwelijk met je gegevens om. De nieuwsbrief wordt maximaal 1 keer per maand uitgestuurd. 


NIEUWS!


Bezoek DesignLemonade t/m 9 februari 2013 in ... ENSCHEDE!
 

Koop en bekijk de producten van DesignLemonade LIVE in de Un!co Pop Up store op de Van Loenshof 1 in Enschede van 29/1 t/m 9/2 2013. Samen met 2 andere interieurwebshops en een kledingwebshop delen we de winkelruimte. 5 vierdejaars studenten van de opleding Design & Styling aan het AOC Oost hebben deze tijdelijke winkel opgezet. De opleiding heeft dit project in het leven geroepen om de studenten zo een levensechte ervaring mee te geven van het ondernemerschap voordat ze afstuderen.

 

 

DesignLemonade op de Woonbeurs!

 

Bezoek DesignLemonade op de Woonbeurs 25-30 september 2012 in de RAI Amsterdam:
Stand  8-007m | Home Decorate hal | Webshop-area | naast het 101 Woonideeën huis

Koop HIER je kaarten

 

 

Stageplaats

 

DesignLemonade.com is regelmatig op zoek naar een stagiair die ons kan komen versterken! Ben jij creatief en communicatief en kun je werken met Photoshop? Neem dan contact op met Jessica Peters voor meer informatie over stagemogelijkheden: info@designlemonade.com

 

 

 

Vul hieronder je mailadres in voor de DesignLemonade.com nieuwsbrief: